lolagoesfiction.blogg.se

Första försöket....
 Godmorgon 💛. Medan snön yrde igår gjorde jag mitt första försök med stopmotion, denna gång via photoshop något jag aldrig provat förr. Så nedan är resultatet av det allra första försöket. Hon har ju inga händer ännu så jag visar lite olika händer jag hunnit skapa för henne, den ena jävligare utförd än den andra 😂. På´t igen idag, men inte var det lätt inte! Samma sak med ett par byxor....det måste jag också lyckas skapa om jag ska kunna ha med hela henne i bild...men att skapa kläder ligger way utanför min kunskapsbank (och mitt tålamod). Den tredje saken jag tänkt är ju att skapa peruker för variation, där känner jag mig mer trygg. Tröjan hon bär i videon är secondhand. Den jag stickade till henne funkar inte så illa den blev. 
 
 
 
Jag har ingen tydlig plan med det här ännu, mer än själva magin i att lära mig saker själv. Men nog tänker jag mig små berättelser, och quotes etc....med Toto som persona. Nästa film planerar jag att innehålla dubbelt så många klipp, men på samma speltid, vilket torde göra rörelserna liiite mindre hackiga. Såklart måste det provas med att ge henne en röst också. Åh, det ÄR kul att se vad exakt man ens kan göra, och hur långt det går att gå med tekniken som finns tillgänglig. 
 

 
Övrigt har vi haft Bond-fredag igen, och till det natchos. Och nu har jag mitt hem som behöver städas igen och trollet är mitt i sitt ogulliga löp med allt vad det innebär. Förhoppningsvis får jag gjort det mesta av vad jag vill idag. Önskar er alla en riktigt fin Söndag där ute!